Microdermabrasie behandeling

Wat is een microdermabrasie behandeling?

Microdermabrasie is een peeling die met behulp van vacuüm dode huidcellen uit de huid zuigt. Naast het vacuüm zuigen worden er tegelijkertijd microkristallen tegen de huid gespoten. Door het verwijderen van dode huidcellen wordt de huid gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken en werkstoffen beter op te nemen. De huid zal er na de behandeling direct gladder, egaler en mooier uitzien.

Voor wie is een microdermabrasie behandeling geschikt?

Microdermabrasie is voor iedereen die de huid een oppepper wil geven en werkt ideaal bij de volgende huidproblemen:

  • Grove poriën
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Pigmentvlekken
  • Onzuivere huid
  • Acnelittekens
  • Zonbeschadigde huid

Hoe gaat een microdermabrasie behandeling in zijn werk?

We beginnen de behandeling met een oppervlakte reiniging van de huid waarna onzuiverheden worden verwijderd. Microdermabrasie is een niet-pijnlijke behandeling. Terwijl de huid wordt vacuüm gezogen worden tegelijkertijd microkristallen tegen de huid aan gespoten voor het peelende effect. Na de behandeling blijf je achter met een diep gereinigde en egale huid. 
Duur behandeling : 75 minuten

Heeft de behandeling een downtime?

De huid kan direct na de behandeling er rood uitzien maar dit trekt snel weer weg. Dit komt omdat de doorbloeding van de huid tijdens de behandeling is gestimuleerd. In sommige gevallen kan de huid heel licht gaan schilferen als gevolg van de gestimuleerde aanmaak van nieuwe cellen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De behandeling kan eenmalig worden ondergaan als een oppepper voor de huid. Voor optimaal resultaat wordt echter een kuurverband aangeraden. Hoeveel behandelingen nodig zijn verschilt per persoon. Om dit te bepalen wordt eerst gekeken naar de huidconditie.

Prijzen

  • Microdermabrasie facial 75
microdermabrasie-behandeling-amsterdam
microdermabrasie-behandeling-amsterdam