Wat is een buttlift behandeling?

De buttlift behandeling is een niet-invasieve manier om de billen te vormen, liften en vergroten. Met behulp van vacuümtherapie verstevigen en vergroten we de billen op een natuurlijke wijze. De vacuümcup mobiliseert eerst de vetcellen naar de gewenste plekken waarna twee grote koepels op de billen worden geplaatst om ze de gewenste mooie ronde vorm te geven. Door het gebruik van vacuümtherapie wordt mogelijke cellulite in dit gebied ook gelijk onder handen genomen.

Voor wie is een buttlift behandeling geschikt?

Naarmate we ouder worden kunnen de spieren zachter worden en vetplooien en loshangende huid ontstaan tegen de zin van ons vrouwen in. De buttlift behandeling is daarom geschikt voor iedereen die op niet-chirurgische en niet-invasieve wijze haar billen mooi verstevigd en rond wil krijgen.

Hoe gaat een buttlift behandeling in zijn werk?

Op beide billen worden vacuüm koepels geplaatst. Door middel van een slangetje wordt lucht onder deze koepels weggezogen. De billen worden hierdoor vacuüm gezogen en gaan zwellen met als resultaat dat ze groter, steviger en ronder worden. Naast een mooie vorming van de billen is deze vacuümtherapie ook uitstekend voor de bloedcirculatie.

Duur behandeling : 60 minuten

Heeft de behandeling een downtime?

Omdat de buttlift volledig niet-chirurgisch is kan je direct na de behandeling je normale activiteiten hervatten. Je kan roodheid, tintelingen en blauwe plekjes ervaren. Dit is tijdelijk en zal binnen korte tijd volledig weggaan.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor een optimaal resultaat wordt een minimum van 6 behandeling geadviseerd. Dit is echter een indicatie omdat resultaten per persoon kunnen verschillen afhankelijk van verschillende factoren. Om dit te bepalen wordt eerst gekeken naar de huidconditie in deze gebieden. Zodra het gewenste resultaat bereikt is wordt geadviseerd om om de 6 maanden terug te komen voor een onderhoudsbehandeling.

Prijzen

  • Butlift behandeling €75