Wat is body wrap?

Body wrapping is een lichaamsbehandeling die veel voordelen met zich mee brengt. Zo werkt het uitstekend om centimeters rondom het lichaam te verliezen. Body wrap heeft een verstevigende en vormende werking op het lichaam. De afslankgel die wordt aangebracht op de huid onttrekt afvalstoffen uit het lichaam. Deze gel wordt vervolgens met een gespecialiseerde techniek ingewikkeld om het lichaam wat zorgt voor een onmiddellijk verlies van centimeters. Buiten het tonen en verstevigen van het lichaam is body wrapping ook goed voor huidverstrakking, het diep reinigen van de huid en bevordert het vetverbranding. 
Voor wie is body wrap geschikt?

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die baat heeft bij alle voordelen van body wrap. Body wrap is ook goed voor mensen die last hebben van huidaandoeningen als eczeem en psoriasis. Body wrap is echter niet geschikt voor zwangere vrouwen. Na een normale bevalling moet er 6 weken worden gewacht met het uitvoeren van deze behandeling en na een keizersnede 6 maanden.

Hoe gaat body wrap in zijn werk?

Voor de behandeling worden er bepaalde punten van het lichaam opgemeten. Vervolgens wordt de afslankgel aangebracht en ingewikkeld om het lichaam heen. Na het inwikkelen ga je in de infrarood sauna die opwarmt tot 80 graden waarna je flink zal zweten en vet zal verbranden. Hierna verwijderen we alle wikkels en meten we dezelfde plekken nog een keer op en zul je te zien krijgen hoeveel centimeters je al kwijt bent.

Duur behandeling : 60 minuten

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor optimaal resultaat worden 3 tot 5 sessies aangeraden.

Prijzen

  • Body wrap detox €85