Wat is een Hydra fusion behandeling?

Hydra fusion is een behandeling waar dermabrasie en hydra fusion vloeistof worden gecombineerd. Hydra fusion is een vloeistof die bestaat uit fruitzuren en vitamine C. Door het gezicht vochtig te maken met hydra fusion zal de opperhuid gaan weken en komt het vuil beter los. Met behulp van vacuüm worden dode huidcellen en vuil opgezogen en krijgt de huid dus een grondige reiniging. De behandeling stimuleert ook de aanmaak van collageen wat de huid verstevigd en elastischer maakt. Hydra fusion verbetert de algehele huidconditie en valt uitstekend te combineren met andere huidbehandelingen.

Voor wie is een Hydra fusion behandeling geschikt?

Hydra fusion is geschikt voor alle huidtypen en werkt ideaal bij de volgende huidproblemen:

  • Pigmentvlekken
  • Rimpels en fijne lijnen
  • Verslapte huid
  • Acne(littekens)

Hoe gaat een Hydra fusion behandeling in zijn werk?

We beginnen de behandeling met een oppervlakte reiniging en een enzymatische peeling of scrub. We brengen vervolgens de hydra fusion aan op de huid waarna we aan de slag gaan met het vacuümapparaat. We maken gebruik van verschillende kopstukken voor het verweken, reinigen en polijsten van de huid en het verwijderen van dode huidcellen en vuil. 

 

Na de behandeling brengen we een masker aan die wordt ingesluisd met radio frequentie. Radio frequentie is in de vorm van een handstuk die warm wordt en daardoor collageen aanmaakt, de huid verstrakt en acne behandelt. We sluiten de behandeling vervolgens af met een passende dagverzorging. Na de hydra fusion behandeling zal de huid diep gereinigd en gehydrateerd zijn.Duur behandeling : 75 minuten

Heeft de behandeling een downtime?

De behandeling heeft geen downtime. Je kan direct na de behandeling je activiteiten hervatten.

Prijzen

  • Hydra fusion & Dermapen Facial €125
  • Hydra fusion facial €80
Hydra-fusion-behandeling-amsterdam
Hydra-fusion-behandeling-amsterdam