Carboxy oxygen behandeling

Wat is een carboxy oxygen behandeling?

Een carboxy oxygen behandeling bestaat uit het aanbrengen van een koolstofdioxide masker op de huid. Koolstofdioxide is een gas die van nature al aanwezig is in ons lichaam en in de lucht. Door koolstofdioxide toe te dienen gaat de huid zelf meer zuurstof vrijmaken.

Deze extra zuurstof bevordert de celstofwisseling en de aanmaak van collageen en elastine, wat de huid jonger laat ogen. Het toedienen van koolstofdioxide in de huid brengt meerdere voordelen met zich mee. Carboxy oxygen therapie verhelpt donkere kringen rondom de ogen, verstrakt de huid en is goed voor het behandelen van onzuiverheden
Oxygen-facial-behandeling-amsterdam

Voor wie is een carboxy oxygen behandeling geschikt?

Deze behandeling is goed voor iedereen die hun huid een jeugdige boost wil geven. De behandeling is vooral aan te raden bij de volgende problemen:

  • Donkere kringen
  • Verslapte huid
  • Droge huid
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Onzuiverheden

Hoe gaat een carboxy oxygen behandeling in zijn werk?

De behandeling begint met een oppervlaktereiniging van de huid en het aanbrengen van een lichte peeling waarna we onzuiverheden verwijderen. Vervolgens brengen we het carboxy oxygen masker aan. Het masker bestaat uit een gel die bij aanraking met de huid CO2 genereert. Op gereinigde huid wordt een laag van de gel aangebracht waar we een maskervel overheen leggen. Het masker zal gaan bubbelen en kan tintelend aanvoelen. Dit masker blijft gedurende 20 minuten op de huid. Na het verwijderen van het carboxy oxygen masker reinigen we de huid. 
Oxygen-facial

Duur behandeling ; 75 minuten

Heeft de behandeling een downtime?

De behandeling heeft geen downtime.Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor een optimaal resultaat bij het behandelen van donkere kringen worden 3 sessies aangeraden.

Prijzen

  • Carboxy oxygen boost €75