Wat is een cellulite behandeling?

De cellulite behandeling bestaat uit een combinatie van bindweefselmassages en cupping. Dit is de gouden combinatie voor het behandelen van cellulite. Terwijl bindweefselmassage werkt in de diepere lagen van de huid, trekt cupping door de zuigkracht de oppervlakte van de huid strakker.
Voor wie is een cellulite behandeling geschikt?

De cellulite behandeling is geschikt voor iedereen die zich stoort aan zijn of haar cellulite en deze gebieden zou willen laten behandelen.

Hoe gaat een cellulite behandeling in zijn werk?

Met bindweefselmassages behandelen we de vocht- en vetophopingen in de diepere lagen van de huid. Naast bindweefselmassage maken we ook gebruik van cupping. De zuigkracht van cupping helpt bij het los krijgen van onderhuidse verklevingen die we met behulp van bindweefselmassage weer weg masseren. De combinatie van deze twee methoden is daarom optimaal voor het behandelen van cellulite.
Duur behandeling : 45 minuten

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De cellulite behandeling werkt op zijn best in een kuurvorm. Afhankelijk van het doel en de huidconditie kan er worden vastgesteld hoeveel behandelingen er nodig zijn. Gemiddeld worden minimaal 6 wekelijkse sessies aangeraden.